Veluwe Deelfiets

De Veluwe Deelfiets is nu te vinden bij Bezoekerscentrum Nunspeet. Leen eenvoudig jouw fiets, lever hem in op de plek en de tijd die jij wilt. 

De Veluwe Deelfiets is dé manier om de Veluwe te ontdekken en ervaren. Of je nou een rondje wilt fietsen of de hele Veluwe wilt oversteken en de fiets ergens anders wilt inleveren. Het losmaken en inleveren van de e-bike regel je eenvoudig zelf, via de app. En heb je pech? Dan staan onze medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen. Probeer de Veluwe Deelfiets zelf, en ervaar het plezier van elektrisch fietsen in het mooiste gebied van Nederland. 

De Veluwe Deelfiets is voorzien van een elektrisch slot dat je eenvoudig kunt openmaken en sluiten. Hiervoor gebruik je onze Veluwe Deelfiets-app. Deze is gratis te downloaden via deze link. In de app vind je ook handige informatie over ons verhuurnetwerk én antwoorden op veelgestelde vragen.

Het instaptarief is € 10,-. Vervolgens betaal je € 0.04 per minuut.
Het maximale bedrag per dag is € 30,-.
Houd je fiets een nachtje? Dan begint de teller de volgende dag weer opnieuw te lopen, te beginnen met het starttarief, bovenop de gemaakte kosten van de eerste dag.

In de app kun je zien hoeveel fietsen er beschikbaar zijn, in real time. We kunnen je niet garanderen dat de fiets ook beschikbaar is op het moment dat je arriveert op de plek van bestemming. Echter, we streven er naar om dit probleem te voorkomen door overal genoeg deelfietsen te plaatsen. Het is mogelijk om maximaal 4 fietsen te huren op 1 account. 

Plesmanlaan 2, 8072 PT Nunspeet, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.