Bossen nabij Nunspeet decor Songfestival

De Leuvenumse Bossen van Natuurmonumenten zijn het internationale decor voor de Eurovisie Songfestival videoclip ‘In Lights and Shadows’ van OG3NE. De bijzondere Gelderse locatie, middenin het bos, past perfect bij de muziek en teksten en brengt de mysterieuze sfeer die de zingende zusjes graag wilden. Het nummer ging begin maart in première en is nu […]

De Leuvenumse Bossen van Natuurmonumenten zijn het internationale decor voor de Eurovisie Songfestival videoclip ‘In Lights and Shadows’ van OG3NE.

Leuvenumse Beek

Foto: Natuurmonumenten

De bijzondere Gelderse locatie, middenin het bos, past perfect bij de muziek en teksten en brengt de mysterieuze sfeer die de zingende zusjes graag wilden. Het nummer ging begin maart in première en is nu volop te zien en te horen op televisie en radio.

Dat de locatie heel bijzonder was blijkt ook uit de woorden van regisseur Rolf Meter: “Door gebruik te maken van deze unieke omgeving kreeg de clip de juiste visuele lading. Een combinatie van het stemgeluid van OG3NE, de indrukwekkende boodschap van het nummer en het natuurgebied kom perfect samen. Mede dankzij Natuurmonumenten hebben we een clip gemaakt die in de hele wereld opvalt en hopelijk ook een beetje bijdraagt aan het besef dat we heel zuinig moeten zijn op alles wat ons dierbaar is. Wat een bijzonder bos!”
“Dat de Leuvenumse Bossen hét decor zijn voor de Nederlandse deelname aan het Eurovisie Songfestival is echt een groot compliment. Het Gelderse bos is continu in beeld. Ik ben er trots op dat we hieraan hebben meegewerkt. Het eindresultaat is prachtig en ik hoop natuurlijk dat OG3NE met dit mooie nummer gaat winnen” vertelt boswachter Marcel Kwant.

og3ne2017

Foto: Rocket Produkties BV

Materiaalwagens, camera’s, lampen, een geluidloos aggregaat en ruim veertig enthousiaste medewerkers van onder andere de regie, productiemaatschappij, technische ondersteuning en Natuurmonumenten werkten samen aan het verbluffende resultaat. De catering werd verzorgd door Hotel het Roode Koper dat direct naast de opname locatie lag.
OG3NE staat op donderdag 11 mei in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Kiev. De clip is onder andere te zien via YouTube