Chauffeurs Treintje geven fooiengeld aan goede doelen

Een team van enthousiaste vrijwilligers van Nunspeet uit de kunst heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat het Toeristentreintje door Nunspeet, Elspeet en Vierhouten kon rijden. Dat dit enorm gewaardeerd wordt door recreanten en toeristen is bekend. Het gratis vervoer waarbij onderweg interessante wetenswaardigheden verteld worden geeft Nunspeet veel extra elan als gastvrije gemeente. Passagiers […]

Een team van enthousiaste vrijwilligers van Nunspeet uit de kunst heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat het Toeristentreintje door Nunspeet, Elspeet en Vierhouten kon rijden. Dat dit enorm gewaardeerd wordt door recreanten en toeristen is bekend. Het gratis vervoer waarbij onderweg interessante wetenswaardigheden verteld worden geeft Nunspeet veel extra elan als gastvrije gemeente.

Passagiers lieten hun waardOverhandigen chequeering onder andere blijken door fooien te geven, en dit heeft uiteindelijk een bedrag opgeleverd van maar liefst € 1300,-. Het was heel begrijpelijk geweest als de chauffeurs hier lekker samen van uit eten waren gegaan, maar niks van dat al: de fooien worden gedoneerd aan goede doelen! Vandaag mochten de Stichting Duchenne, de Stichting Kukeluusjes van Corné en de Bijentuin Nunspeet een mooie cheque in ontvangst nemen, waar zij enorm blij mee waren. Hulde aan de chauffeurs!