Doe mee en win je eigen ansichtkaart!

Van 1 t/m 28 februari organiseert Stichting Nunspeet uit de kunst een ansichtkaartenactie. Inwoners van de gemeente Nunspeet en omstreken kunnen via evenementen@nunspeetuitdekunst.nl een foto aanleveren in één van de drie thema’s: dieren, natuur en typisch Nunspeet. De jury zal uit alle inzendingen, per categorie één foto kiezen en deze foto zal als ansichtkaart gedrukt […]

Van 1 t/m 28 februari organiseert Stichting Nunspeet uit de kunst een ansichtkaartenactie. Inwoners van de gemeente Nunspeet en omstreken kunnen via evenementen@nunspeetuitdekunst.nl een foto aanleveren in één van de drie thema’s: dieren, natuur en typisch Nunspeet. De jury zal uit alle inzendingen, per categorie één foto kiezen en deze foto zal als ansichtkaart gedrukt en verkocht gaan worden bij alle informatiepunten in de gemeente Nunspeet.

Publieksprijs

Naast deze 3 kaarten die door de jury worden gekozen is er nog een publieksprijs.
Misschien wordt jouw ansichtkaart wel als beste verkozen door het publiek! Ook deze zal dan toegevoegd worden aan de winnaars. Dus ook deze wordt gedrukt en verkocht. De winnaars die door de jury verkozen zijn, zullen eind maart bekend gemaakt worden. De publieksprijs wordt rond 10 april bekend gemaakt.  Er zijn mooie prijzen te winnen! Houd de verdere berichtgeving hierover in de gaten!