Geslaagde Gastvrouwen en -heren

Toeristische medewerkers uit Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst hebben met succes de cursus Gastvrouw of Gastheer van het Landschap afgerond.

Kennis over natuur- en cultuur

Gastvrouw online buttonMedewerkers van Nunspeet uit de Kunst en een groot aantal vakgenoten uit de gemeente Nunspeet zijn opgeleid tot Gastheer of Gastvrouw van het Landschap, een kwaliteitslabel van IVN Natuureducatie voor natuurbewuste ondernemers in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Als gastvrouw van Nunspeet vertellen we je de bijzondere verhalen uit Nunspeet die je niet in de boekjes tegenkomt. We delen graag onze kennis over de natuur- en cultuurhistorie van Nunspeet en wijzen je op mooie en bijzondere plekken en leuke activiteiten. Kortom: bij ons ben je verzekerd van een onvergetelijke natuurervaring.

Kwaliteitsimpuls voor toerisme in Nunspeet

Met deze groep professionals, die de afgelopen weken enorm veel kennis heeft vergaard, krijgt het toerisme in Nunspeet een boost en wordt de kwaliteit van de gastvrijheid vergroot. Een groep van zo’n 15 medewerkers van toeristische bedrijven uit Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst deed mee aan de cursus. Tijdens 4 bijeenkomsten zijn de highlights van de gemeente Nunspeet bezocht en werden er veel wetenswaardigheden over de natuur en over het landschap verteld. Het contact met vakgenoten was erg waardevol en leerzaam. Als Nunspeet uit de Kunst hebben wij een bijdrage geleverd door wat te vertellen over het onderdeel toerisme. Ook veel andere deelnemers hebben informatie over hun bedrijf verstrekt.