Kunstsoos Nunspeet bruist!

Kunstsoos Nunspeet bruist De tweede Kunstsoos, die wederom plaats vond in het Noord-Veluws museum, is alweer achter de rug. Het aantal kunstenaars dat zich aanmeldt, groeit gestaag. Inmiddels zijn dat er al 66, dat is enorm verheugend! Er borrelen veel ideeën waarvan er al twee met succes op evenementen zijn uitgevoerd. De zes exposities in de tuin […]

Artistiek Nunspeet Harry-Konings-Fotoclub-Nunspeet

Harry Konings Fotoclub Nunspeet

Kunstsoos Nunspeet bruist

De tweede Kunstsoos, die wederom plaats vond in het Noord-Veluws museum, is alweer achter de rug. Het aantal kunstenaars dat zich aanmeldt, groeit gestaag. Inmiddels zijn dat er al 66, dat is enorm verheugend!

Er borrelen veel ideeën waarvan er al twee met succes op evenementen zijn uitgevoerd. De zes exposities in de tuin van de familie Luijk aan de Stationslaan worden volgend jaar gecontinueerd en hopelijk zullen veel nieuwe kunstenaars zich hier dan ook thuis gaan voelen.

Ook op de Kunstmarkt van 24 september kijken de dertien deelnemers– mede dankzij het prachtige weer – met veel genoegen terug. Omdat het publiek het erg leuk vond dat verschillende kunstenaars ook actief bezig waren, zullen we dat volgend jaar nog meer stimuleren.

De vijf kunstvitrines van het Kunstsnoer die de gemeente heeft laten plaatsen, zullen binnenkort definitief gevuld worden. Ook enkele leden van de Kunstsoos zullen hier hun werk in exposeren.

Daarna staat het door Nunspeet uit de kunst georganiseerde WinterLicht op het programma om de donkere maand december op te vrolijken. Er komt een wandelroute langs met kunst ingerichte winkeletalages. Hier doen ook veel leden van de Kunstsoos aan mee.

De Kunstsoos heeft er zin in om Nunspeet te laten weten dat er kunstenaars zijn die zich willen laten zien! Nunspeet gaat bruisen en wordt weer als vanouds een (h)echt Kunstenaarsdorp!!