Nacht van Nunspeet wordt kleurrijk feestje

Donderdag 29 augustus belooft een supergezellige, kleurrijke en muzikale avond te worden; de Nacht van Nunspeet! Het toepasselijke thema is dit jaar ‘Flower Power & Disco’!

Donderdag 29 augustus belooft een supergezellige, kleurrijke en muzikale avond te worden; de Nacht van Nunspeet! Het toepasselijke thema is dit jaar ‘Flower Power & Disco’! Helemaal in stijl zullen de winkeliers je ontvangen, wellicht gekleed in prachtige vintage pareltjes in 70’s retro look of in een schitterende disco-outfit…
Kom jij naar de Nacht van Nunspeet? Hoe leuk als je ook in stijl komt! Dan kun je extra shinen op de Flower Power fotoshoot!
De sfeer van de Flower Power is natuurlijk de perfecte setting voor een heel chill feestje in de straten van Nunspeet. Go with the flow en doe waar je blij van wordt… lekker shoppen, swingen bij de Disco Night of op muziek op verschillende locaties, genieten van een bandje en hier en daar gezellig een drankje doen.
De Nacht van Nunspeet begint om 19.00 uur; het crazy hour is van 21.30 tot 22.30 uur, maar bij sommige ondernemers start de korting al eerder.

Nacht van Nunspeet 2024

We love to shop

De Nacht van Nunspeet is inmiddels een begrip in de regio. Een dag waarop het hele centrum gezellig is aangekleed en winkeliers spectaculaire koopjes aanbieden. ‘s Avonds vanaf 19.00 uur is het in winkels, op straat en in de horeca gezellig en druk. Van oudsher is dit evenement bedoeld om de afsluiting van het vakantieseizoen te vieren. Met name voor de voor de eigen inwoners, maar toeristen en bewoners uit de regio zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Het meest bekende onderdeel van de Nacht van Nunspeet is het Crazy Hour, waarbij er extra kortingen worden gegeven tussen 21.30 en 22.30 uur. Veel winkels bieden echter de hele dag leuke acties, zodat niet alle drukte zich in één uur concentreert. Dus… houd jij van shoppen? Sla dan 29 augustus je slag! Winkels zijn deze dag open tot 23.00 uur.
Tijdens de Nacht van Nunspeet zijn er diverse acts in het centrum te vinden, denk aan dans, muziek, kinderactiviteiten en ludieke acties. Neem lekker plaats op de luxe levende bank en zie wat er gebeurt… Geniet van allerlei lekkernijen zoals hamburgers, suikerspinnen, poffertjes, stroopwafels en oliebollen en wie weet wat je nog meer voor lekkers tegenkomt.

Veel muziek en gezelligheid

Tijdens de Nacht van Nunspeet geven de ondernemers in de verschillende delen van het centrum van oudsher hun eigen invulling aan het thema Flower Power & Disco. Dit zorgt voor verrassend leuke belevingen en veel variatie. Zo zul je dit jaar in de Stationslaan op de foto kunnen in Disco & Flower Power stijl, zijn er oldtimers aanwezig en zal er een geweldige ‘Flower Power Disco night’ mét DJ in een volkswagenbusje én afterparty bij De Stoof en bij Frans zijn. Ook aan het begin van de Dorpsstraat (vanaf de Stationslaan) kom je gelijk helemaal in discosfeer met diverse licht- en geluidseffecten.
Op verschillende locaties komen podia waar bands optreden. De horeca rondom het Marktplein heeft gezamenlijk een podium geregeld, waar de JPR Strinxband op zal treden. Ga zeker even lekker genieten van deze naar eigen zeggen ‘vette vuige live rock band’!
Bij De Zaak en de Buuren in de Stationslaan wordt uitgepakt met de evenementenshow De Toppers van Oranje. Bij Shooters zullen de Boogie Kearls voor een lekker sfeertje zorgen met blues, boogie en rock ‘n roll klanken. Bij De Roskam kun je genieten van De Lieverds; zij zullen een liefdevolle sfeer creëren met een betoverende en dansbare mix van soul, indiepop en disco. Ook bij Beregoed zal er volop gezelligheid zijn; hier zal een zangkoor optreden. Door het hele dorp zijn extra biertaps te vinden.

Van harte welkom, vooral op de fiets!

De Nacht van Nunspeet is hiermee voor velen weer een superleuk uitje, waarbij op een gezellige manier de vakantie wordt afgesloten. Met alle muziek, vertier en leuke acties komt dat helemaal goed. Nunspeet Onderneemt Samen, Nunspeet uit de Kunst en GIMAS organisatie heten je van harte welkom op donderdag 29 augustus!
Houd voor de laatste informatie onze agenda en social media in de gaten. Kijk ook in de speciale bijlage over de Nacht van Nunspeet van onze mediapartner Nunspeet Huis aan Huis/Neomedia.
Belangrijk om rekening mee te houden: vanwege de verbouwing van de Stationsomgeving is de parkeerruimte beperkt, dus kom op de fiets of met het openbaar vervoer! Ook zal de F.A. Molijnlaan donderdag vanaf het station deels afgesloten zijn.

Beelden Nacht van Nunspeet voor promotiedoeleinden:

Nacht van Nunspeet Flower Power & DiscoNacht van Nunspeet 2024