Nunspeet wordt volop gepromoot op 50PlusBeurs!

Vanaf 19 september zal de 50PlusBeurs weer plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst zullen hier in de picture staan met een prachtige stand in de sferen van WinterLicht! Nunspeet uit de Kunst zal vele bezoekers verleiden om in december naar Nunspeet te komen. De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor […]

Vanaf 19 september zal de 50PlusBeurs weer plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst zullen hier in de picture staan met een prachtige stand in de sferen van WinterLicht! Nunspeet uit de Kunst zal vele bezoekers verleiden om in december naar Nunspeet te komen.

De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Van 19 t/m 23 september 2017 zullen velen de weg naar de Jaarbeurs Utrecht weer weten te vinden, om geïnspireerd te worden door de thema’s Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Mode & Beauty, Gezondheid en Maatschappij. In het BeursTheater op de 50PlusBeurs zijn er de gehele dag naast modeshows vrij toegankelijke presentaties en optredens van acteurs en artiesten.

Met een prachtige stand, speciaal ontworpen voor deze beurs, zal Nunspeet zich laten zien als sfeervolle bestemming voor de wintermaanden. Eén van de herten die met WinterLicht op het Marktplein staan zal zelfs worden opgebouwd in de Jaarbeurs, waardoor niemand de stand van Nunspeet uit de kunst over het hoofd zal zien…

Participanten van Nunspeet uit de kunst kunnen een arrangement aanbieden dat verloot zal worden, de magazines zullen volop onder de aandacht worden gebracht en deskundige medewerkers zullen aanwezig zijn om alles te vertellen over de mogelijkheden in onze prachtige gemeente.