Route Nunspeet Memorial Tour online

De Nunspeet Memorial Tour, de fietsroute langs gedenk- en herdenkplekken uit WOII in de gemeente Nunspeet, is nu ook als gpx-route te downloaden! Naast de pdf-versie, die al een tijdje op Nunspeet herdenkt 75 jaar bevrijding te downloaden is, is er nu dus ook een variant die je met je mobiel of fietsnavigatie kunt volgen. Goed […]

Nunspeet Memorial Tour op appDe Nunspeet Memorial Tour, de fietsroute langs gedenk- en herdenkplekken uit WOII in de gemeente Nunspeet, is nu ook als gpx-route te downloaden! Naast de pdf-versie, die al een tijdje op Nunspeet herdenkt 75 jaar bevrijding te downloaden is, is er nu dus ook een variant die je met je mobiel of fietsnavigatie kunt volgen. Goed nieuws voor fietsliefhebbers met voorkeur voor gps routes dus!

Het is voor het eerst dat er een route op deze manier te downloaden is vanaf onze website. Bij gebruik van de gps route is het wel noodzakelijk ook de papieren versie mee te nemen, want er is veel te lezen onderweg. Zo weet je precies waar je bijzondere plekken bezoekt en mis je geen monument! De route kwam mede tot stand met behulp van een aantal vrijwilligers.