Geslaagde partneravond in Elspeet!

Nunspeet uit de Kunst organiseerde donderdagavond 9 november een geslaagde partneravond bij Bakker Piet in Elspeet.

Donderdag 9 november waren wij te gast bij Bakker Piet in Elspeet, waar geïnteresseerden welkom waren op een bijeenkomst voor participanten en relaties van Nunspeet uit de Kunst. De avond was informatief, gezellig en met een opkomst van rond de 40 aanwezigen erg geslaagd te noemen.

Het was fijn elkaar op deze mooie plek te ontmoeten. Wat een prachtig bedrijf is Bakker Piet in Elspeet, en wat een superleuke locatie voor je feest, bijeenkomst of verjaardag! Met natuurlijk de heerlijkste taartjes, waar wij en onze gasten ook van konden proeven. Ronny van der Horst, de eigenaar van Bakker Piet, vertelde over de geschiedenis en de succesvolle groei van zijn bedrijf. Een aanrader!

De voorzitter en enkele medewerkers van Nunspeet uit de Kunst hebben vervolgens samen met o.a. de gemeente een en ander verteld over waar wij het laatste jaar zoal mee bezig zijn geweest. Er werd verteld over de nieuwe website, die binnenkort gelanceerd wordt. Hiermee zijn wij toekomstbestendig en zullen veel meer en snellere mogelijkheden hebben de bezoekers online wegwijs te maken.
Ook was er veel aandacht voor de Nunspeet Kadopas, die afgelopen september gelanceerd werd en nu al een succes blijkt. De pas kwam tot stand dankzij een initiatief van de NOS en wordt gemeentebreed ondersteund door ondernemersverenigingen en de gemeente Nunspeet. Nunspeet uit de Kunst speelt een grote rol bij het promoten, de logistieke en administratieve afhandeling en bij het regelen van allerlei andere zaken rondom de pas.

Waar zijn wij achter de schermen nog meer mee bezig, welke uitdagingen staan wij voor en wat speelt er allemaal. Veel werk is afgelopen jaar gestoken in het ondersteunen en samenwerken bij het organiseren van evenementen, maar ook in het meedenken in allerlei ontwikkelingen op Nunspeets of Veluws vlak, zoals de bebording bij Nunspeet aan zee, de Veluwse belevingsgebieden, Randmeersessies, promotie via Visit Veluwe en de ontwikkelingen rondom de Stationsomgeving.
Natuurlijk goed nieuws over onze aanstaande verhuizing naar de Stationslaan, die voor eind december/begin januari gepland staat. Heb je de avond gemist? Dan kun je hier nog een deel van de presentatie bekijken: