Succesvolle partneravond Nunspeet uit de Kunst

Tijdens de partnerbijeenkomst van Nunspeet uit de Kunst werd allerlei nieuws gedeeld, er werd afscheid genomen en het nieuwe magazine werd gepresenteerd.

Gastsprekers en presentatie nieuwe magazine

Vorige week hielden wij een informatieve avond voor onze partners bij NH Veluwe Hotel Sparrenhorst in Nunspeet. Tijdens deze avond vertelden wij en een aantal gastsprekers van alles over de laatste nieuwtjes op het gebied van toerisme in Nunspeet. Wethouder Marije Storteboom praatte iedereen bij over de ontwikkelingen bij de gemeente, terwijl Harriët Vijsma de plannen van het Ondernemersfonds uitlegde. Het was fijn om na afloop met elkaar te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Hoogtepunt van de avond was het uitreiken van het nieuwe Uit de Kunst magazine door vertrekkende collega Corina Methorst-van de Pol aan de eveneens vertrekkende wethouder Marije Storteboom. Beiden ontvingen een bloemetje en werden door voorzitter Dick van Hemmen in het zonnetje gezet.

Presentatie

Onderdeel van de avond was een presentatie over een deel van het werk waar wij ons bij Nunspeet uit de Kunst mee bezig houden. Heb je deze avond gemist? Dan kun je hier alsnog onze presentatie vinden:

Presentatie promotie