Veelbelovende informatieavond Winterlicht

Verslag WinterLicht Bijeenkomst Naar aanleiding van een positieve WinterLicht informatieavond op maandag 31 oktober in de Grand Café De Buuren ontvangt u hierbij het verslag: Stichting Nunspeet Uit de Kunst heeft als doel de gemeente Nunspeet flink op de kaart te zetten. Het afgelopen jaar is er al veel gebeurd: een belevingswebsite, een mooi gratis […]

winterlicht-over-een-maand

Verslag WinterLicht Bijeenkomst

Naar aanleiding van een positieve WinterLicht informatieavond op maandag 31 oktober in de Grand Café De Buuren ontvangt u hierbij het verslag:

Stichting Nunspeet Uit de Kunst heeft als doel de gemeente Nunspeet flink op de kaart te zetten. Het afgelopen jaar is er al veel gebeurd: een belevingswebsite, een mooi gratis Toeristisch magazine, een nieuw VVV kantoor in Nunspeet en Elspeet, het gratis Toeristentreintje, een schitterende Uit de Kunst Fietsroute, het Kunstsnoer, kunstuitingen zoals kunstzinnig geschilderde vogelhuisjes door kinderen, een 3Dtekening op het marktplein en leuke nieuwe accenten op reeds bestaande evenementen zoals de levende standbeelden.

Als klap op de vuurpijl willen we aan het einde van het jaar de gemeente Nunspeet in de donkere decembermaand commercieel extra aantrekkelijk maken. We willen zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren onze gemeente in deze maand te bezoeken.

We gaan dit doen door bestaande activiteiten én enkele nieuwe activiteiten samen bundelen onder één noemer: WinterLicht. In Elspeet zal het Winkelen in WinterLicht dit jaar extra sfeer krijgen, in Vierhouten zal er o.a. een lichtjes en muziek festijn worden georganiseerd en in Hulshorst is er een speciale lampionnenoptocht en een Christmas Fair. In Nunspeet komt er een sfeervol ‘Montmartre plein’. Een plek om uit de kunst te genieten. Lees hier verder om meer te weten te komen over de interessante mogelijkheden die dit festijn voor uw onderneming te bieden heeft.

winterlicht-over-een-maand-lantaarn