Veluwse Wandeldagen

Van 8 t/m 10 februari kun je in vijf gemeentes op de Noord-Veluwe meedoen met de Veluwse Wandeldagen! Geniet van mooie afwisselende routes.

Veluwse Wandeldagen 8, 9 en 10 februari

Wandelschoenen aan en gaan! Ook dit jaar organiseren de VVV’s op de Veluwe de Veluwse Wandeldagen. Starten kan in de gemeentes Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten.
Van 8 tot en met 10 februari kun je op de verschillende locaties een prachtige wandelroute starten. Loop over heidevelden, door bossen en langs prachtige cultuurlandschappen en zie onderweg de pareltjes van deze Noord-Veluwse dorpen. Gecombineerd met iets lekkers voor onderweg en een kleine lunch kun je tijdens de Veluwse Wandeldagen het sportieve met het aangename combineren!

Wandelarrangementen

Tijdens de Veluwse Wandeldagen biedt iedere locatie een specifieke route met een lengte van zo’n 10 tot 15 kilometer. Deze zijn tijdens de wandeldagen vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur verkrijgbaar bij de deelnemende VVV’s of andere startlocaties. Bij vertrek krijg je de route, een versnapering en een bon waarmee je ergens een kleine lunch kunt gebruiken. Kosten per deelnemer bedragen €12,95.

Je kunt vanaf de volgende locaties starten; VVV Elburg, VVV Ermelo, VVV Harderwijk, VVV Putten, Bezoekerscentrum of VVV Nunspeet*, VVV Elspeet, VVV Hulshorst (alleen vrijdag en zaterdag) en bij Pannenkoekenhuis De Boswachter in Vierhouten.

Het idee van de Veluwse Wandeldagen is om drie dagen op verschillende locaties te starten, waardoor je steeds een andere omgeving ziet en van de verschillende arrangementen kunt genieten. Iedere locatie biedt dus een eigen route met een eigen arrangement. Wil je geen drie dagen wandelen? Een of twee dagen meedoen kan natuurlijk ook!

Wandelvakantie op de Veluwe

Wil jij meedoen met de Veluwse Wandeldagen maar woon je net iets te ver weg? Maak er een minibreak van en kom overnachten! Zo beleef je een heerlijke wandelvakantie in één van de mooiste en rustigste delen van de Veluwe, waar de wandelpaden goed zijn en je kunt genieten van de authentieke dorpen. Kijk op de websites van de deelnemende VVV’s voor overnachtingsmogelijkheden. Meer informatie over de Veluwse Wandeldagen is te vinden op www.veluwsewandeldagen.nl

* door de verbouwing rondom de Stationsomgeving is VVV Nunspeet minder goed te bereiken; wij raden bezoekers van buitenaf aan te parkeren op het Transferium en te starten vanaf Bezoekerscentrum Nunspeet

VVV Elburg | VVV Ermelo | VVV Nunspeet | VVV Harderwijk | VVV Putten+