Kunstsnoer

Zin in een frisse wandeling langs een mini-expositie? Bekijk dan het kunstsnoer, een kunstzinnig element in Nunspeet: op vijf plekken in het centrum staan grote vitrines waarin kunst tentoongesteld wordt. Op deze manier is goed te zien dat de kust in Nunspeet leeft! Op inspirerende wijze worden de vitrines regelmatig gevuld naar een ander thema. Zo was er rond de Meimaand Fietsmaand het thema ‘fietsen te zien, momenteel is dat ‘hout’. De vitrines worden elke 3 maanden opnieuw ingericht, op de Facebookpagina https://www.facebook.com/Kunstsnoer-Nunspeet-199229043907987/ zijn de laatste ontwikkelingen te zien!
Door het Kunstsnoer te volgen wandel je van het Transferium, via het Stationsplein, door de Stationslaan (langs het museum) naar het Marktplein langs prachtige kunst en zo zijn deze plekken op een bijzondere manier met elkaar verbonden. 
Dit jaar zou vanaf 1 april het thema 75 jaar bevrijding te zien zijn in de vitrines. Door de maatregelen die de regering genomen heeft stellen we dat nog even uit. We hopen dat we dat in de tweede helft van dit jaar alsnog kunnen doen! Voorlopig staat het glaswerk dus nog even te pronken… voor meer informatie over de unieke opleiding Glas Vormgeving bij de Vrije Academie Nunspeet kun je onze virtuele open dag bezoeken op onze website op 9 mei aanstaande. Daar vertellen de docenten iets over hun lessen in filmpjes en studenten laten hun werk zien. Via chat kunnen ook vragen gesteld worden van 10 – 13 uur!
Stationsplein 1, 8071 CH NUNSPEET, Nederland
Vind route
Lees meer Created with Sketch.