Boek nu marktkraam voor evenementen!

Wil je deelnemen aan de Zomermarkt in Elspeet of aan een van de markten in Nunspeet? Je kunt nu een kraam of grondplek reserveren!

marktkramen-te-huur Ben jij een hobbyist of professionele standhouder en heb je bijzondere spullen te koop, wil jij je vereniging promoten op markten en braderieën of heeft jouw lokale bedrijf leuke producten te koop? Lijkt het je leuk deel te nemen aan één van onze evenementen? Lees dan alle informatie en schrijf je snel in via onze website: contact/deelnemen-aan-onze-markten.
Je kunt je hier inschrijven voor diverse markten in Nunspeet en voor de Zomermarkt in Elspeet. Deze gezellige markten worden doorgaans zeer goed bezocht en hebben een Veluws en authentiek karakter. Standhouders die hier goed bij passen krijgen voorrang!

Nunspeet uit de Kunst werkt samen met verschillende organisaties, zoals Nunspeet Onderneemt Samen en de Ondernemersvereniging Elspeet, voor het organiseren van markten en braderieën.
Zo zijn er de Voorjaarsmarkt, Eibertjesdag, de Zomermarkten, de Zomermarkt Elspeet, de Kunstmarkt, de Najaarsmarkt en de Kerstmarkt.
Ben jij markthandelaar, hobbyist, heb je een leuke attractie of ben je bijvoorbeeld kunstenaar?
Hier zie je waar je je in kunt schrijven voor deze verschillende evenementen: