Nieuw contract toeristisch informatiepunt Elspeet

Stichting Nunspeet uit de kunst en Marieke Bouwman–Seldenrijk hebben maandag hun handtekeningen gezet onder het contract voor het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Elspeet. Namens de stichting werd getekend door voorzitter Dick van Hemmen en penningmeester Gert Vis. Jan Holdermans was jarenlang het gezicht van het TIP in Elspeet maar heeft besloten te gaan genieten […]

Ondertekenen contractStichting Nunspeet uit de kunst en Marieke Bouwman–Seldenrijk hebben maandag hun handtekeningen gezet onder het contract voor het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Elspeet. Namens de stichting werd getekend door voorzitter Dick van Hemmen en penningmeester Gert Vis.

Jan Holdermans was jarenlang het gezicht van het TIP in Elspeet maar heeft besloten te gaan genieten van zijn pensioen. Reden een zoektocht te starten naar een opvolger die nu is gevonden in de persoon van Marieke Bouwman. De officiële opening vindt woensdag 1 april om 09.30 uur plaats door Dick van Hemmen.

Nieuwe impuls voor TIP

Marieke wil het TIP een nieuwe impuls geven. Tot de datum van de opening is ze druk met het verder moderniseren van het informatiepunt.
Naast het verstrekken van informatie gaat ze onder meer cadeaupakketten verkopen en streekproducten. “Elspeters krijgen daarmee ook weer de kans in eigen dorp een cadeaupakket te kopen.” Ook wil ze trachten het bezoek aan het naastgelegen historisch museum in Elspeet verder te promoten. “Veel inwoners uit het eigen dorp hebben nog geen voet in het museum gezet. Zijn ze eenmaal geweest dan zijn ze enthousiast over wat ze hier te zien hebben gekregen.” Van Hemmen gaf aan alle vertrouwen te hebben in de samenwerking waar Marieke haar toekomstige werk als een uitdaging ziet.