Nieuwe locatie VVV Nunspeet

VVV Nunspeet is verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Stationslaan. Wij zijn weer gastvrij geopend op een mooie plek dichtbij museum en winkels!

VVV Nunspeet is sinds maandag 15 januari geopend op een nieuwe locatie aan de Stationslaan 31b. Na twee jaar gevestigd te zijn geweest in het pand van Toffe Winkeltjes aan de Dorpsstraat heeft de VVV in Nunspeet daarmee weer een zelfstandige vestiging. Vanaf deze plek, tegenover de Vrije Academie en de ingang naar Noord-Veluws Museum, zullen de medewerkers met veel plezier de functie van gastheerschap invulling geven. De verkoop van divers kaartmateriaal, een mooi assortiment wandel- en fietsroutes en diverse cadeaupassen zoals de VVV Cadeaukaart en de Nunspeet Kadopas blijft bestaan. Op de nieuwe locatie is ook weer ruimte voor een uitgebreider assortiment souvenirs en streekproducten.

Van harte welkom!

Zodra de balie was verhuisd voelden de medewerkers zich al thuis in het nieuwe pand, waar alle bestaande VVV meubels weer een mooi plekje kregen. De locatie aan een doorgaande weg, de duidelijke zichtbaarheid en de aanwezigheid van museum en winkels dichtbij is ideaal voor een VVV. Na een sluiting van drie weken is het erg fijn weer gastvrij geopend te zijn. De afgelopen weken is er hard gewerkt en van alles geregeld. Niet alleen voor de verhuizing; ook de voorbereiding en promotie van diverse activiteiten en het beantwoorden van telefoon en mail ging gewoon door. Doordat de verhuizing nu achter de rug is komt er weer wat rust, maar tegelijk staat er ook veel op de planning waar al weer druk aan gewerkt wordt. Zo zal later deze maand de nieuwe website gelanceerd worden en zijn er begin februari de Veluwse Wandeldagen.
Iedereen die het pand of het assortiment wil komen bewonderen is van harte welkom van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.