Nunspeet uit de kunst op de online Fiets- en wandelbeurs

Aanstaande vrijdag en zaterdag is VVV Nunspeet uit de kunst present op de online experience van de Fiets- en Wandelbeurs!

Tijdens deze beurs kunnen bezoekers online met ons chatten, een overzicht van wandel- en fietsmogelijkheden in de gemeente Nunspeet downloaden en nog meer. Zo kunnen de echte wandel- en fietsliefhebbers, die dit jaar waarschijnlijk massaal in eigen land op vakantie gaan, volop inspiratie op doen en zich goed voorbereiden op een verblijf in de gemeente Nunspeet. Want er is natuurlijk geen betere plek voor deze beide takken van sport! Wil je weten hoe het werkt of je kaartje regelen? Kijk hier voor alle informatie!

Interactief online event

Er zijn dit jaar geen grote evenementen dus ook geen ‘live’ Fiets- en Wandelbeurs. Nunspeet uit de kunst is hier jaarlijks aanwezig om de bezoekers te vertellen over de geweldige fiets- en wandelmogelijkheden. Nu dat dit jaar niet kan gaan wij dit doen op de Online Fiets- en Wandelbeurs, waar bezoekers  van alles te weten kunnen komen over hun favoriete vrijetijdsbesteding. Op het interactieve online event kan de bezoeker zich goed oriënteren voor het fiets- en wandelseizoen. Er zijn stands van Nederlandse bestemmingen, maar ook het buitenland is goed vertegenwoordigd. Naast het bezoeken van de diverse stands kunnen bezoekers workshops en lezingen volgen. Op zoek naar een wandelmaatje of benieuwd naar ervaringen van anderen? Ga dan chillen en chatten met andere bezoekers in het online Fiets en Wandelcafé.

Kom dus een bezoekje brengen! Ontdek nieuwe bestemmingen, ga op reis met lezinggevers en doe mee met workshops en andere leuke activiteiten. Gewoon thuis, vanachter de computer.