Nunspeet uit de kunst op Libelle Zomerweek!

Vanaf tweede pinksterdag staat Nunspeet uit de kunst met een stand op de Libelle Zomerweek, waar het nieuwe magazine gepresenteerd zal worden aan het grote publiek. De Libelle-lezeres zal daar verleid worden om naar de tentoonstelling van Marjolein Bastin, en dus naar Nunspeet, te komen. Uiteraard zullen ook de andere sterke punten van Nunspeet, Vierhouten, […]

2018-lwz-promotiepakket-banner-deelnemersVanaf tweede pinksterdag staat Nunspeet uit de kunst met een stand op de Libelle Zomerweek, waar het nieuwe magazine gepresenteerd zal worden aan het grote publiek. De Libelle-lezeres zal daar verleid worden om naar de tentoonstelling van Marjolein Bastin, en dus naar Nunspeet, te komen. Uiteraard zullen ook de andere sterke punten van Nunspeet, Vierhouten, Elspeet en Hulshorst goed gepromoot worden!

De tentoonstelling ‘Tekenen is ademen’ met prachtige aquarellen van de beroemde tekenares, is vanaf eind september te zien is in het Noord-Veluws museum. Marjolein Bastin tekent al decennia lang voor de Libelle. Een prachtige kans dus om de bezoekers van dit evenement voor Nunspeet te interesseren. Maar de bezoekers van de Libelle zomerweek zijn niet alleen om die reden interessant. De bezoekers zijn met name vrouwen, die toch vaak de bestemming voor vakantie of weekendjes weg bepalen, daarnaast zijn dit vrouwen die volop in de samenleving staan. Op evenementen als dit zijn de bezoekers in de juiste stemming om nieuwe dingen te willen beleven en geïnspireerd te raken voor leuke uitstapjes, dus daar is Nunspeet uit de kunst op de juiste plek…

Ook de couponboekjes van de Meimaand Fietsmaand zullen uitgedeeld worden. Bezoekers van de film ‘WILD’ zullen het prachtig vinden de route langs een aantal opnamelocaties te fietsen en kunnen nog profiteren van de leuke voordeeltjes onderweg. De andere routes zijn natuurlijk eveneens heel leuk om te fietsen of te rijden, en we hopen dan ook vele kinderen, scootmobielers en molenliefhebbers naar de gemeente Nunspeet te trekken.

De Libelle Zomerweek vindt plaats van 21 t/m 27 mei, is iedere dag geopend van 10.00-18.00 uur en is prima met de auto of met de trein te bereiken! Wil je ons komen bezoeken? Houdt dan onze facebookpagina in de gaten voor ons standnummer en kijk vast op Libelle Zomerweek 2018!