Onderzoek beleving toeristisch Nunspeet

De gemeente Nunspeet kijkt naar de toekomst en wil daarom graag weten hoe toeristen en recreanten Nunspeet beleven. Wat vinden onze gasten belangrijk? Zijn er verbeterpunten? Waar liggen de sterke en zwakke punten in het toeristische aanbod van Nunspeet, Elspeet Vierhouten en Hulshorst? Graag hoort zij de ervaringen van een bezoek aan of een verblijf […]

De gemeente Nunspeet kijkt naar de toekomst en wil daarom graag weten hoe toeristen en recreanten Nunspeet beleven. Wat vinden onze gasten belangrijk? Zijn er verbeterpunten? Waar liggen de sterke en zwakke punten in het toeristische aanbod van Nunspeet, Elspeet Vierhouten en Hulshorst? Graag hoort zij de ervaringen van een bezoek aan of een verblijf in de gemeente Nunspeet. 

Om deze ervaringen te peilen is er een korte enquête opgesteld. Het invullen kost weinig tijd maar levert ons waardevolle informatie op. We vragen u als gast in onze gemeente deze enquête in te vullen. Samen met ondernemers en maatschappelijke partijen zal daarna bepaald worden wat gewenst en wat er nodig is als het om toerisme en recreatie gaat.

Ga hier naar de enquête!

De enquête kan tot 1 september worden ingevuld. Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Dorpsstraat avondzon