Opening binnenspeeltuin in Nunspeet!

Met de opening op zaterdag 17 september van de prachtige binnenspeeltuin op Camping de Tol heeft Nunspeet er een bijzondere attractie bij. Deze nieuwe openbare indoor speelgelegenheid is niet alleen bestemd voor de vakantiegasten maar ook beschikbaar voor inwoners van Nunspeet en omgeving. Waar vroeger het zwembad op camping de Tol deze functie vervulde, kan men […]

Met de opening op zaterdag 17 september van de prachtige binnenspeeltuin op Camping de Tol heeft Nunspeet er een bijzondere attractie bij.

Deze nieuwe openbare indoor speelgelegenheid is niet alleen bestemd voor de vakantiegasten maar ook beschikbaar voor inwoners van Nunspeet en omgeving.
Waar vroeger het zwembad op camping de Tol deze functie vervulde, kan men nu dus het hele jaar door van deze speeltuin gebruik maken. Ook burgemeester Van de Weerd wees op het belang van deze nieuwe voor ieder toegankelijke speelgelegenheid. Hij prees het ondernemerschap van de familie Kruithof. Voor het eerst mocht hij echt een lint doorknippen waarna kinderen ballonnen oplieten met daaraan vrijkaartjes. Daarna konden alle genodigden binnen zien hoe fraai deze binnenspeeltuin is geworden.Opening binnenspeeltuin
Er zijn twee grote glijbanen, een val- en klimtoren, elastieken hindernistoren, twee trampolines, een voetbal- en basketbalveldje en voor de allerkleinsten een leuke uitdagende peuterhoek met klimhuis, ballenbak en glijbaantje. Velen kwamen de familie Kruithof feliciteren met dit mooie resultaat.
Met het gereedkomen van deze mooie binnenspeeltuin, met horecagelegenheid, heeft de familie Kruithof diverse arrangementen samengesteld. Arrangementen voor de speeltuin in combinatie met de midgetgolfbaan of beide afzonderlijk. Zo is Camping de Tol ook in de wintermaanden een prima gelegenheid voor familie- en kinderfeestjes. Zie ook www.camping-detol.nl.