Posters, mondkapjes en meer…

Heb je iets nodig om de maatregelen in jouw bedrijf te verduidelijken? Bij Nunspeet uit de kunst kun je nog steeds terecht voor posters, mondkapjes en meer.

Natuurlijk met elkaar

Nunspeetse ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen via deze website nog steeds allerlei communicatiemiddelen bestellen. Hiermee is het mogelijk bezoekers van de gemeente Nunspeet op een vriendelijke manier te attenderen op de veiligheidsregels; natuurlijk met elkaar! Het gemeenschappelijke icoon van deze artikelen is een prachtig hert. Ook zijn er mondkapjes met dezelfde uitstraling; deze zijn te koop bij het VVV kantoor van Nunspeet uit de Kunst.

Bestellingen voor onder andere vlaggen, (vloer)stickers, en pijlen kunnen geplaatst worden via het bestelformulier; te vinden onder het kopje ‘contact’.

Overzicht materialen starterspakket

Gratis posters

Om het voor iedereen duidelijk te maken dat het verplicht is om een mondkapje te dragen in de publieke binnenruimtes heeft de gemeente Nunspeet posters laten drukken. Deze zijn gewoon nog gratis verkrijgbaar bij het VVV-kantoor!

Voor het ontwerp en de uitvoering van deze uitstraling heeft de gemeente Nunspeet vorig jaar overlegd met o.a. ondernemers, Nunspeet uit de Kunst en ontwerpbureau Creative Builders.

Communicatiemiddelen