Uitbreiding communicatiemiddelen

Sinds een aantal maanden kunnen Nunspeetse ondernemers en andere geïnteresseerden via deze website allerlei communicatiemiddelen bestellen om bezoekers van de gemeente Nunspeet op een vriendelijke manier te attenderen op enkele veiligheidsregels. Het gemeenschappelijke icoon van deze artikelen is een vriendelijk hert. Vanaf nu kunnen er ook ook mondkapjes met dezelfde uitstraling besteld worden. Bestellingen kunnen […]

Poster mondkapjesplichtSinds een aantal maanden kunnen Nunspeetse ondernemers en andere geïnteresseerden via deze website allerlei communicatiemiddelen bestellen om bezoekers van de gemeente Nunspeet op een vriendelijke manier te attenderen op enkele veiligheidsregels. Het gemeenschappelijke icoon van deze artikelen is een vriendelijk hert. Vanaf nu kunnen er ook ook mondkapjes met dezelfde uitstraling besteld worden. Bestellingen kunnen geplaatst worden via het bestelformulier; te vinden onder het kopje ‘contact’.

Gratis posters

Om het voor iedereen duidelijk te maken dat het verplicht is om een mondkapje te dragen in de publieke binnenruimtes heeft de gemeente Nunspeet posters laten drukken. Deze zijn vanaf woensdag 21 oktober gratis af te halen bij het VVV kantoor van Nunspeet uit de kunst op het Stationsplein in Nunspeet.