Vanaf 1 september: de Nunspeet Kadopas

Op 1 september wordt de Nunspeet Kadopas gelanceerd, een lokale kadokaart die te besteden zal zijn bij diverse ondernemers in de hele gemeente Nunspeet.

Nieuw: de Nunspeet Kadopas

Vanaf 1 september is het zover: dan wordt de Nunspeet Kadopas gelanceerd, een lokale kadokaart die te besteden zal zijn in de hele gemeente Nunspeet. Met de komst van deze pas gaat een lang gekoesterde wens van de Nunspeetse ondernemers in vervulling.
Op de kaart kunnen diverse bedragen gezet worden, net zoals bij de VVV Cadeaukaart.
Voor inwoners van Nunspeet is de kaart een superleuk cadeau: de pas is op vele manieren te besteden, niet alleen bij winkels maar ook bij horeca en voor diverse activiteiten. Bijna het hele bedrag komt ten goede aan de lokale ondernemers; een win-win situatie voor klanten en ondernemers dus. Een lokale kadokaart geeft inwoners en bezoekers de kans favoriete ondernemers te steunen.

Nunspeet Kadopas slider

Flexibiliteit en keuzevrijheid

De Nunspeet Kadopas zal vanaf 1 september bij verschillende verkooppunten verkrijgbaar zijn; waaronder VVV Nunspeet, VVV Elspeet en diverse winkels.
De pas is twee jaar geldig. Emily Niebeek (NOS): “Met het ruime aanbod van winkels, horeca, en activiteiten zal deze vast al eerder besteed worden”. Het bedrag op de pas hoeft niet in één keer uitgegeven te worden maar kan in delen besteed worden. Yvonne Kruithof (Nunspeet uit de Kunst): “Je kunt het saldo op de pas altijd zelf checken via de QR-code op de kaart, via www.nunspeetkadopas.nl of op de website van Nunspeet uit de Kunst. Hier kun je ook het actuele aanbod van deelnemende ondernemers vinden.

Lancering op 1 september en winactie

Op vrijdag 1 september zal de Nunspeet Kadopas feestelijk gelanceerd worden. Burgemeester Blom zal dan het eerste exemplaar in ontvangst nemen, waarna de verkoop officieel start. Deelnemende ondernemers zijn deze dag te herkennen aan ballonnen en zullen een herkenbare signing bij de kassa hebben. Tot de lancering kan iedereen meedoen met een win-actie. “Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat weten waarom jij of iemand die jij kent als een van de eersten de Nunspeet Kadopas ter waarde van € 100,- zou moeten ontvangen”. Het origineelste antwoord wint. De win-actie is hier te vinden; je kunt tot eind september meedoen.
Kom jij een Nunspeet Kadopas kopen? Als openingsactie krijg je daar de eerste maand een gratis échte Nunspeetse cadeauverpakking naar keuze om heen.

Ondernemers uit vier kernen

Ben jij een ondernemer in de gemeente Nunspeet en heb jij je nog niet opgegeven als acceptant? Op de website van Nunspeet uit de Kunst vind je het registratieformulier wat ingevuld via e-mail kan worden opgestuurd voor aanmelding; hier is tevens alle informatie te vinden over de gunstige marges en voorwaarden voor deelname.
De introductie van de Nunspeet Kadopas wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Nunspeet, die op deze manier een impuls wil geven aan lokale ondernemers en het motto ‘koop lokaal’ wil ondersteunen. Met hun extra omzet helpen lokale ondernemers vervolgens de gemeenschap weer door evenementen en verenigingen te sponsoren, en zo profiteren ook de inwoners van de lokale bestedingen.
Volgens de beheerder van de Nunspeet Kadopas, Groupcard, kan het hebben van een lokale kadopas een enorme bijdrage leveren aan de lokale economie. “Jaarlijks wordt zo’n 5,5 miljoen van de lokale bestedingen niet bij de lokale ondernemers besteed, wat met een lokale kadopas voor een aanzienlijk deel teruggehaald kan worden”.
Nunspeet uit de Kunst zorgt, in samenwerking met o.a. Nunspeet Onderneemt Samen voor de communicatie en de afhandeling van praktische zaken rond de Nunspeet Kadopas.

Meer weten? www.nunspeetkadopas.nl

Poster Nunspeet Kadopas