Veluwse fietsdagen op 3, 4 en 5 augustus

Al vele jaren op rij organiseren de VVV’s op de Veluwe de jaarlijkse Fietsdag in augustus. Op al deze dagen kan er gestart worden bij Nunspeet uit de Kunst, met op woensdag 4 augustus extra activiteiten en acties. Dit jaar hebben de Veluwse VVV’s hun krachten gebundeld en verzorgen samen de “Veluwse Fietsdagen”. Maar liefst […]

Al vele jaren op rij organiseren de VVV’s op de Veluwe de jaarlijkse Fietsdag in augustus. Op al deze dagen kan er gestart worden bij Nunspeet uit de Kunst, met op woensdag 4 augustus extra activiteiten en acties.

Dit jaar hebben de Veluwse VVV’s hun krachten gebundeld en verzorgen samen de

“Veluwse Fietsdagen”. Maar liefst 3 dagen de Veluwe verkennen vanaf verschillende locaties. Liever maar één of twee dagen fietsen? Dat kan natuurlijk ook.

Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,75 een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers op die dag langs de route organiseren. Ook worden deelnemers voorzien van een goodie-bag, een kortingsbonnenboekje en een leuk aandenken aan de fietsdag.

Op dinsdag 3 augustus zijn de startpunten: VVV Ermelo, VVV Epe en VVV Elburg.
Op woensdag 4 augustus zijn de startpunten: VVV Nunspeet, VVV Hulshorst en VVV Elspeet.
Op donderdag 5 augustus is het startpunt bij VVV Putten.

(Tevens is het mogelijk om elke route op de andere dagen te starten, maar dan worden niet alle extra activiteiten meer aangeboden)

Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdag nieuwe routes uitgezet. Deze routes zijn na afloop in het assortiment van de Veluwse VVV-winkels terug te vinden.

De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 60 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 09.00 uur. Het gratis aandenken kan tot 17.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is.

De activiteiten rondom de Veluwse Fietsdag hebben het doel de Veluwe als fietsbestemming te promoten.