VVV vestigingen Nunspeet weer open!

Het VVV-kantoor in Nunspeet en is weer open! Met de nodige maatregelen kan een ieder weer veilig terecht voor advies, leuke souvenirs, ons prachtige magazine en allerlei informatie. VVV Vierhouten ging een week eerder al open. Met een scherm, een looprichting, voldoende ruimte en goede hygiëne is het goed mogelijk veilig langs te komen bij de […]

Het VVV-kantoor in Nunspeet en is weer open! Met de nodige maatregelen kan een ieder weer veilig terecht voor advies, leuke souvenirs, ons prachtige magazine en allerlei informatie. VVV Vierhouten ging een week eerder al open. Met een scherm, een looprichting, voldoende ruimte en goede hygiëne is het goed mogelijk veilig langs te komen bij de VVV. Wij zijn blij eindelijk weer contact met bezoekers te kunnen hebben, want dat maakt ons werk zo mooi en dankbaar. Ook is het fijn eindelijk ons nieuwe magazine, waar wij hard aan gewerkt hebben en enorm trots op zijn, uit te kunnen delen. VVV Elspeet wordt woensdag 3 juni geopend, dan is de nieuwe streekwinkel Het Brandpunt een feit!

Sinds half maart waren de deuren van onze vestiging op het Stationsplein in Nunspeet en van VVV Vierhouten gesloten. Achter de schermen werd echter volop doorgewerkt, want een groot deel van het werk kon prima doorgaan. Zo werd de mail en de telefoon gewoon behandeld, werd de winkel grondig opgeruimd en schoongemaakt en werd de nieuwe pagina Ondernemend Nunspeet tijdens Corona opgericht en bijgehouden. Ook zijn er nieuwe initiatieven ontwikkeld waar straks weer mooie stappen mee gemaakt kunnen worden.

Nog veel onduidelijkheden over evenementen

Alle evenementen zijn tot 1 september gecanceld of worden uitgesteld. Dit hebben wij zoveel mogelijk aangepast in onze agenda, wat er na 1 september allemaal plaats zal gaan vinden is nog onzeker. Ook locaties als het Noord-Veluws museum, Zwembad de Brake en Bezoekerscentrum Nunspeet openen nu weer hun deuren. Het is nog steeds verstandig contact te zoeken voor je ergens naartoe gaat. Op de website van de gemeente Nunspeet lees je het laatste nieuws en antwoorden op veelgestelde vragen. Zo zijn hier de richtlijnen voor verblijfsaccommodaties te vinden. Hier vind je een duidelijk overzicht van de overheid van wat er stapsgewijs allemaal mogelijk is.

Veluwse Thuisblijftips!

Nog steeds leuk: Visit Veluwe heeft veel leuke thuisblijftips verzameld, die je hier kunst vinden: Thuisblijftips!