Boek nu marktkraam voor evenementen!

Ben jij een hobbyist en heb je bijzondere spullen te verkopen, wil jij je vereniging promoten op markten en braderieën of heeft jouw bedrijf leuke landelijke producten te koop? Lijkt het je leuk deel te nemen aan één van onze evenementen? Lees dan alle informatie en schrijf je snel in via onze website: nunspeetuitdekunst.nl/contact/inschrijvenmarkten. Je kunt […]

marktkramen te huurBen jij een hobbyist en heb je bijzondere spullen te verkopen, wil jij je vereniging promoten op markten en braderieën of heeft jouw bedrijf leuke landelijke producten te koop? Lijkt het je leuk deel te nemen aan één van onze evenementen? Lees dan alle informatie en schrijf je snel in via onze website: nunspeetuitdekunst.nl/contact/inschrijvenmarkten. Je kunt aanvinken of je op het Schaapscheerdersfeest wilt staan, op de Zomermarkt in Elspeet óf op de Belevingsmarkt tijdens de Wilddagen in Vierhouten. Deze gezellige markten worden doorgaans zeer goed bezocht en hebben voornamelijk een landelijk en authentiek karakter. Standhouders die hier goed bij passen krijgen voorrang! 

Schaapscheerdersfeest Elspeet

Zaterdag 4 juli worden de schapen van de Elspeetse schaapskudde weer verlost van hun warme jassen, en dat is een feestje waard! De hele dag is bij de schaapskooi te zien hoe de schapen geschoren worden. Er zijn gezellige kraampjes met allerlei informatie en is er een grote markt waar van alles te koop is. Het Schaapscheerdersfeest wordt veel bezocht door families met kinderen en mensen uit de omgeving. De zeer gevarieerde markt duurt van 10.00-18.00 uur. Door het landelijke karakter van het Schaapscheerdersfeest is de sfeer relaxed en zijn bezoekers echt een gezellig dagje uit. Lijkt het jou leuk om hier je producten te verkopen? Meld je dan snel aan!

Zomermarkt Elspeet

Woensdag 5 augustus wordt in Elspeet de Zomermarkt gehouden; een grote braderie waar van alles te koop is. Op deze braderie vind je allerlei koopwaar en deze is dus ook voor een brede doelgroep aantrekkelijk; zowel vakantiegangers als mensen uit de omgeving kunnen hier hun slag slaan. De zomermarkt begint om 13:00 uur en gaat door tot 21:00. Naast een groot aantal kramen en standplaatsen zal er voor ander vertier worden gezorgd, zoals enkele oude ambachten om de bezoekers te vermaken met hun kunsten van de ambten van weleer. Een belangrijk onderdeel van de zomermarkt is de kleedjesmarkt waar de leukste vintage vondsten worden verkocht. Voor deelname aan de Zomermarkt kun je hier één of meerdere marktkramen reserveren!

Belevenismarkt Wilddagen

De Wilddagen in Vierhouten genieten landelijke bekendheid. Jaarlijks in het eerste weekend van oktober staat heel Vierhouten in het teken van de Wilddagen. Dit jaar is dat op zaterdag 3 en zondag 4 oktober; beide dagen van 13.00 -18.00 uur. Liefhebbers van lekker eten, gezelligheid, een outdoor-country sfeer en buitenleven komen hier van heide en verre op af. Naast de culinaire hapjes die bij de diverse restaurants verkrijgbaar zijn is er ook een sfeervolle en stijlvolle Belevenismarkt, waar de bezoekers van de Wilddagen graag rondsnuffelen. Heb jij een product wat je hier graag zou verkopen, wat bij zou dragen aan de sfeer van dit ludieke evenement? Reserveer dan hier je plek bij de evenementenorganisatie van Nunspeet uit de kunst. Standhouders kunnen bij voorkeur een plek huren voor twee dagen, voor één dag is echter ook mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met evenementen@nunspeetuitdekunst.nl

schapen in elspeet