Het is weer Meimaand Fietsmaand!

Meimaand Fietsmaand in Nunspeet! De meimaand staat in Nunspeet traditiegetrouw helemaal in het teken van fietsen. Ook in 2024 is er weer een gloednieuwe editie van de Meimaand Fietsmaand! Nunspeet uit de Kunst en Nunspeet Beweegt bieden ook dit jaar samen een aantrekkelijk programma met leuke evenementen én en gratis Meimaand Fietsmaand boekje met nieuwe […]

Meimaand Fietsmaand 2024 posterMeimaand Fietsmaand in Nunspeet!

De meimaand staat in Nunspeet traditiegetrouw helemaal in het teken van fietsen.
Ook in 2024 is er weer een gloednieuwe editie van de Meimaand Fietsmaand! Nunspeet uit de Kunst en Nunspeet Beweegt bieden ook dit jaar samen een aantrekkelijk programma met leuke evenementen én en gratis Meimaand Fietsmaand boekje met nieuwe routes en aantrekkelijke aanbiedingen. Voor jong en oud zal er weer een leuk aanbod zijn, waarbij gezond bewegen en tegelijk genieten van de mooie omgeving hand in hand gaan.

Samen op de Fiets

Een belangrijk doel voor de organisatie van de Meimaand Fietsmaand is het betrekken van zoveel mogelijk verschillende doelgroepen bij de activiteiten. Daarnaast willen we de maand graag op een feestelijke en ludieke manier openen. Zo is het idee van de Samen op de Fiets-tocht ontstaan, waarbij juist mensen die een fietsmaatje zoeken of graag met begeleiding fietsen mee kunnen.
Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Onderweg zal er een kleine picknick zijn en genieten we samen van een drankje en wat lekkers.
Wil je mee? Geef je dan snel op via evenementen@nunspeetuitdekunst.nl of via 0341-274747.
Uiteraard hebben wij hierbij ook begeleiders nodig. Wil je dus meehelpen om een aantal enthousiaste fietsers een onvergetelijke tocht te bezorgen? Geef je dan op als begeleider!

Meer lezen? Kijk dan op Meimaand Fietsmaand Nunspeet