Locaties openen deuren weer voor bezoekers

Verschillende culturele en sportieve accommodaties openen hun deuren weer voor bezoekers. De komende weken kunnen we weer iets meer gaan doen, zoals een bezoekje brengen aan het Noord-Veluws Museum, Bezoekerscentrum Nunspeet, Veluvine of zwembad De Brake. Ook de Golfbaan is weer geopend om een balletje te slaan. Van tentoonstelling tot film Het gaat langzaam en voorzichtig, […]

Verschillende culturele en sportieve accommodaties openen hun deuren weer voor bezoekers. De komende weken kunnen we weer iets meer gaan doen, zoals een bezoekje brengen aan het Noord-Veluws Museum, Bezoekerscentrum Nunspeet, Veluvine of zwembad De Brake. Ook de Golfbaan is weer geopend om een balletje te slaan.

Van tentoonstelling tot film

Het gaat langzaam en voorzichtig, want er moeten veel voorzorgsmaatregelen getroffen worden. Ook zal niets voorlopig zo zijn zoals we voorheen gewend waren. Toch mogen we verheugd zijn dat verschillende sportieve en culturele activiteiten weer mogelijk zijn. Fijn om er weer eens op uit te kunnen! Het is daarnaast enorm belangrijk dat er nu eindelijk weer wat inkomsten binnenkomen voor deze locaties. Zo kunnen we vanaf 16 juni eindelijk gaan genieten van de tentoonstelling ‘Vermoorde Kunst’ bij het Noord-Veluws Museum. Een bijzondere dubbeltentoonstelling die is opgezet in het kader van 75 jaar vrijheid. Ook Bezoekerscentrum Nunspeet is vanaf 1 juni weer te bezoeken. Hoe zou het met de wolvenfamilie gaan? Heerlijk om weer eens naar binnen te kunnen lopen! Bij Zwembad de Brake is het onder andere weer mogelijk baantjes te gaan zwemmen. Een andere tak van sport die velen gemist zullen hebben is golfen. Golfbaan het Rijk van Nunspeet mag golfers weer verwelkomen, wel moet er een starttijd gereserveerd worden. Ook Veluvine gaat weer voorstellingen geven en wel filmvoorstellingen in de grote zaal. Ga als een VIP naar de film en geniet weer van een avondje uit. Voor wie al zijn boeken inmiddels heeft uitgelezen zal het fijn zijn te horen dat de bibliotheek, in hetzelfde gebouw, weer te bezoeken is.