Veel kunst te zien deze zomer!

Het is opvallend hoeveel exposities er deze zomer in Nunspeet zijn! Van de kunstvitrines in Nunspeet tot de houten beelden in Vierhouten. Van prachtige tentoonstellingen in het Noord-Veluws museum en in Veluvine tot aan mini-exposities in tuinen en huiskamers: het is duidelijk dat Nunspeet ‘Uit de kunst’ is. Kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een mooi […]

Het is opvallend hoeveel exposities er deze zomer in Nunspeet zijn! Van de kunstvitrines in Nunspeet tot de houten beelden in Vierhouten. Van prachtige tentoonstellingen in het Noord-Veluws museum en in Veluvine tot aan mini-exposities in tuinen en huiskamers: het is duidelijk dat Nunspeet ‘Uit de kunst’ is. Kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een mooi schilderij of ander kunstwerk kunnen op verschillende plekken hun collectie aanvullen. Zo zijn de meeste kunstwerken bij de tentoonstellingen in Veluvine te koop, evenals de meeste werken bij de Zomersalon van de Nunspeetse school.

De gratis Zomerexpositie van Marjolein Bastin heeft een superleuk winkeltje. De Eibertjesmarkt van 23 juli heeft als thema ‘Antiek & Brocante’; de Nacht van Nunspeet staat in het teken van ‘Kunst’… Als ‘afsluiter’ is er eind september de Kunstmarkt Nunspeet! Tel daarbij op de muurgedichten en alle kunstwerken die er sowieso te zien zijn in Nunspeet en je weet het zeker: Nunspeet doet, samen met Vierhouten, Hulshorst en Elspeet, haar naam als kunstenaarsdorp eer aan. Je ziet alle exposities nog eens overzichtelijk weergegeven op Exposities Nunspeet!